Τρίτη 13 Μαΐου 2008

ΣΤΑΔΙΟ 2

4 σχόλια:

Εντεριώνη είπε...

Μερικά διευκρινιστικά σχετικά με τα Στάδιο 1 & Στάδιο 2:
Η συρραφή και η επένδυση με μουσική των φωτογραφιών είναι μια ενέργεια της nifitxa, η οποία έχει αναλάβει το artistico τμήμα της προβολής.
Οι δύο παραπάνω προβολές όπως αναρτώνται σε τούτον εδώ τον ιστοχώρο είναι σε πειραματικό στάδιο μιας και δεν έχουν οριστικοποιηθεί πλήρως η δομή & το περιεχόμενο της ολοκληρωμένης παρουσίασης.
Οπότε οποιοδήποτε σχετικό σχόλιο από τη μεριά σας ίσως βοηθήσει προκειμένου το όλον έργο να λάβει συνοχή και περιεκτικότητα.
Gracias a nifitxa,
yeronic

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστούνται πάντως τα επιθυμένα "βασσιλικά" σχόλια...
Κάνω πρόβα ακόμη.
... μία ερώτηση για σέωα >> Θα δεχόσουν να κάνεις και βίδεο δε φορματ digital αν είχες μηχανή?

nifitxa

Εντεριώνη είπε...

Μου αρέσει η πρόβα σου όπως και η δυνατότητα που δίνεις στην εναλλαγή της εικόνας με το άκουσμα της μουσικής. Θέλω λίγο να ξεχωρίσω τις ενότητες που υπάρχουν στο οπτικό υλικό ούτως ώστε να είναι ευδιάκριτη στο θεατή η σύγχρονη πραγματικότητα που λαμβάνω με το φακό της κάμερας. Για παράδειγμα το Στάδιο 1 περιέχει υλικό από την πύρινη καταστροφή της Πελοπονήσσου το καλοκαίρι του δύο χιλιάδες επτά, ενώ το Στάδιο 2 κυρίως από πορείες και κόσμο στους δρόμους...Η μετάβαση από το ένα στάδιο στο άλλο θα μπορούσε να γίνεται με μια τρίτη ενότητα που να περιέχει αστική ζωή ή φυσικό περιβάλλον κ.τ.λ...
Για το digital που ρωτάς δεν έχω ενδοιασμούς αρκεί να εξασφαλίσουμε una copia του υλικού που να υπάρχει ως μήτρα, όπως δηλαδή λειτουργεί το αρνητικό για την αναλογική φωτογραφία.
Έχεις κάτι υπόψη;
yeronic

Ανώνυμος είπε...

Μμμμμ... για dvd recorder λεω... για να επεξεργαστείς τιν εικόνα και τον ύχο απο τον υπολογιστή.
Αυτό με το transition μεταξύ φάσεων το είχα σκεφτεί ίδη, αλλά με μόνο φωτογραφίες μένει κάπως χαμήλών τόνων, ενώ αν περνάει από βίδεο σε στατικές φοτογραφίες που περνάνε γρύγορα η αργά, ανάλογα με τν μουσική, ειναι αλλιώς...

nifitxa